volgen AdamEve Twitter AdamEve Facebook
delen

Nieuwsbrief:

Naam
Email

Wie ben ik

Als kind al voelde ik me sterk verbonden met de natuur. Later voelde ik meer en meer verbinding met de mensen rondom mij.

 

Toen ik 22 jaar was ging ik op het platteland wonen en leerde daar de natuur te ervaren en ermee samen te werken. In 1993 startte ik als opvoeder in de sociale sector en vanaf 1999 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg. Nu werk ik naast mijn eigen praktijk in een therapeutische groepspraktijk.

 

Een vijftal jaar geleden werd het mijn passie om te werken met mens én natuur. Mijn aandacht gaat nu naar de natuurlijke mens met zijn menselijke natuur. Onze grote kracht, onze potentie zit vooral in het verbinden, relateren en communiceren met jezelf, de ander en de natuur. En dat is net wat ik je wil laten ervaren.

 

Ik ben heel graag jouw trainer/coach wanneer je kiest voor bewustwording, groei en ontwikkeling. De natuur en jouw natuur staan centraal.

 

Naturisme staat voor respect voor jezelf en de ander. Je geeft jezelf bloot. In de workshops en trainingen die ik aanbied, werk je eraan om jezelf ook bloot te geven op een innerlijke wijze.

 

Mijn opleidingen :

 

Orthopedagoegiek (4j)

bij S.H.I.S.S., Antwerpen.

Verslavingszorg (2 j)

bij V.V.B.V. ( Nu V.A.D )

Relatietherapie (3 j)

bij Relatiestudio van Nand Cuvelier, Gent.

Familie-opstellingen (1j)

bij Educatieve Academie, Berchem.
Transpersoonlijke therapie (1j)

bij Instituut Spirituele Therapie (nu Cheiron)

Beweging en dans in therapie (1j)

bij Balans, Gent.

AdemEve-Pure
Tevens volgde ik massage-opleidingen en ben ik natuurgids.

contactformulier ~>

 

frank@adameve-pure.com

0032 (0)53 665 165

0032 (0)476 637 647

 

design: Wellspring